Županica Lovrić Merzel proziva

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: veljača 21, 2014 |

Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel, aktualni sat današnje sjednice Županijske skupštine, odgovarajući na pitanja svojih političkih istomišljenika iz HSP-a, SDSS-a i HDRS-a, iskoristila je za obračun sa svojim političkim oponentima.

 

Zbog lošeg stambenog zbrinjavanja branitelja, povratnika i doseljenika iz Bosne i Hercegovine, te upitnosti prodaje nekretnina preko APN-a kao i velikog broja neriješenih slučajeva, županica proziva Ured za obranu i stambeno zbrinjavanje u Petrinji. Najveći je broj neriješnih slučajeva u Sisačko-moslavačkoj županiji, nastavlja županica.

 

Ovo je pokušaj napada na mene jer sam na skorašnjim izborima kandidat za gradonačelnika Gline, ističe HDZ-ov županijski vijećnik Ivo Žinić. Sljedeći na tapeti županice našao se nekadašnji zamjenik župana i aktualni saborski zastupnik, HDZ-ovac, Ivan Šantek, te županica podsjeća na priču iz vremena kad je preuzela vlast u Županiji.

 

Prozivanje nije danas izbjegao ni HDZ-ovac Mijo Šepak. Zbog nekadašnje suradnje s bivšim direktorom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Vinkom Mladineom, koji se našao u Remetincu, prozvana je i Marijana Petir. Nakon aktualnog sata na kojem nisu stigli postaviti svoja pitanja, vijećnici HDZ-a i HSS-a napustili su sjednicu Županijske skupštine. 

 

R. Pau.