Zlatna kuna 2016.

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: rujan 15, 2016 |

Svečana sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Sisak bila je prigoda za dodjelu plakete Zlatna kuna najuspješnijim trgovačkim društvima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

Zlatne plakete dobile su najuspješnije tvrtke za ostvarene poslovne rezultate u 2015. i to u kategoriji velikih, srednjih i malih trgovačkih društava. Najuspješnije veliko trgovačko društvo su Mlin i pekare a malo Korina proizvodnja iz Novske. U kategoriji srednjih Zlatnu kunu dobio je PPS-Majur. Došlo je vrijeme optimizma, ističe Boris Mesarić, predsjednik Županijske komore Sisak, jer proizvodno i izvozno orijentirana i Sisačko-moslavačka županija ponovno bilježi dobre rezultate.

 

Plaketa Hrvatske gospodarske komore Kristalna kuna za najuspješnije trgovačko društvo u županiji tijekom niza godina u kategoriji srednjih trgovačkih društava pripala je glinskoj Viveri a Županijska komora i ove je godine dodijela priznanja za kontinuirano poslovanje.