Započeo Taste and Travel festival

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: kolovoz 25, 2016 |

Dugo najavljivan, proizvodima hrvatskog sela, u Zadru je započeo Taste and Travel festival. Riječ je o konceptu jedinstvenog programa gdje se struci i javnosti predstavljaju mladi hrvatski inovatori u prehrambenoj industriji.

 

Sve je započelo kada su četvorica fakultetskih kolega slobodno vrijeme prošlih godina koristili kako bi zajedničkim snagama razvijali ideje i kreirali svjetliju budućnost za sebe i vršnjake. Prijateljstvo Jakova Kolege, Karla Vulina, Mate Damića i Rene Marincela preraslo je u poslovno partnerstvo gdje će se kroz organizirani festival predstaviti autohtone hrvatske delicije, najnovije inovacije iz svijeta hrane te hrvatsko domeće pivo u sklopu Craft beer festivala.

 

 Zadrani i zadarski gosti već prvog dana održavanja festivala u velikom broju posjetili su sajamsko mjesto na drevnom Forumu uživajući u bogatoj ponudi hrvatskih proizvoda. Festivalski šušur u Zadru će trajati sve do 31. kolovoza.