Započeo kamp Real Madrida

Kategorija: Sport | Objavljeno: kolovoz 8, 2017 |

Kako je i najavljeno, kamp Real Madrida započeo je na terenima RNK Split , te će u sljedećih 5 dana djeca iz raznih djelova Hrvatske, ali i inozemstva, pod budnim okom licenciranih trenera iz Španjolske  te domaćih trenera asistenata imati priliku kroz trening i nogometnu igru doživjeti jedinstveno iskustvo rada  kraljevskog kluba .

 

Uz velika očekivanja, ali i veliku gužvu na terenima RNK Split započeo je dugo očekivani kamp kraljevskog kluba u srcu Dalmacije. Organizatori ovog kampa nisu skrivali zadovoljsto, te su istaknuli kako je ovo već sada jedna uspješna priča. Iz Španjolske su stigla tri trenera kako bi mladim nogometašima na što jednostavniji način  približili rad u kraljevskom klubu . Trenerima iz Madrida pomagati će i domaći treneri, a sve s ciljem kako bi svako dijete dobilo potrebnu pažnju i osjećalo se zadovoljno, jer je tu upravo i cilj ovakvih kampova.Preko stotinu djece upisalo se na ovaj kamp Real Madrida, te će u sljedećih pet dana uživati i učiti nogometne vještine na terenima RNK Split. Mladi nogometaši u Split su stigli iz svih krajeva Hrvatske, , Europe, ali i iz susjednih zemalja . Gdje su djeca, tu je i njihova najveća podrška , a to su njihovi roditelji ,te bake i djedovi . Tako je uz broj od stotinjak djece,  već na samom  otvorenju kampa gotovo duplo toliko roditelja budno pratilo pokrete svojih malih nogometnih virtuoza .

 

 

Kamp Real Madrida u Splitu trajat će sve do petka, a sadržaj će biti šarolik. Osim nogometne igre bit će tu i promocija knjige,te  razgovor sa sportskim psiholozima i radionice za roditelje. Sve u svemu jedna lijepa priča, baš kako i priliči kraljevskom klubu.

 

VEZANI ČLANCI