Započeli su radovi u Zagrebačkoj ulici

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: kolovoz 26, 2017 |

Ljetni mjeseci su rezervirani za obnovu prometnica zbog manje prometne gužve. Na red je došla i sanacija kolničke konstrukcije u Zagrebačkoj ulici, na dionici od Zagrebačke avenije do križanja s Rudeškom ulicom. Investicija je vrijedna oko dva milijuna osamsto tisuća kuna, koja bi trebala biti završena do 4.rujna. Započeli su radovi na sanaciji kolničke konstrukcije u Zagrebačkoj ulici, na dionici od Zagrebačke avenije do križanja s Rudeškom ulicom.

 

Na 3500 kvadrata , bit će postavljen novi asfalt u dva sloja, a radovi bi trebali biti završeni već do 4.rujna. ” Započinjemo radove na sanaciji kolnika Zagrebačke ulice, od Zagrebačke avenije do spoja s Rudeškom ulicom. Planiramo izvoditi u dvije etape. Prva etapa od Zagrebačke avenije do križanja s Jablanskom ulicom i ulicom Oranice, to je negdje oko 450 metara dužnih ili nekih 3500 kvadrata. To planiramo napraviti u tri dana, znači do ponedjeljka. Dalje odmah u ponedjeljak nastavljamo i sljedeću fazu ona je nekakvih 1200 metara ili 10 000 kvadrata. I planiramo sve skupa završiti do 4.rujna. Planirana vrijednost radova je negdje oko dva milijuna osamsto tisuća kuna” rekao je Ante Todorić, voditelj produžnice Zagrebačke ceste.Radovi bi trebali biti gotovi za tjedan dana, prije početka nove školske godine.