Započele jezične radionice World in a City

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: lipanj 19, 2017 |

Studenti iz Austrije, Njemačke, Italije, Kanade, stigli su u hrvatsku metropolu kako bi građane i druge studente, osim učenja izvornog jezika, poučavali o kulturi i posebnostima zemlje iz koje dolaze, a sve u sklopu zanimljivog i tradicionalnog projekta World in a city.

 

Važno je istaknuti kako je ovakav tip učenja jezika posebniji od drugih. Naime, svih devet jezika poučavaju izvorni govornici, praktikanti koji će svim polaznicima otkrivati i ljepote, znamenitosti i običaje zemlje iz koje dolaze. Na sličan način poučavat će i ostali govornici. Do sada se već petstotinjak građana prijavilo za učenje jednog od devet ponuđenih jezika.Odlična je ovo prilika za sve građane da za simboličnu cijenu, nauče nešto novo, otkriju zanimljivosti i pritom se dobro zabave. Učiti talijanski jezik odlučio je Fran, student četvrte godine Pravnog fakulteta.Radionice će trajati sve do 21. srpnja.