Zapedaliraj za Juraj i Bonači

Kategorija: Sport | Objavljeno: kolovoz 8, 2017 |

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana mladih ovu subotu Marjanom će zapedalirati oko osamdesetak biciklista. Njihov cilj neće biti osvajanje medalje ili prvog mjesta već da se što više donacija prikupi za djecu s poteškoćama u razvoju.

 

Svoje pomoćno sredstvo za ostvarenje humanitarnog cilja-biciklu prije same utrke možete prekontrolirati ili popraviti. U 18.30 s istog mjesta započet će marjanska biciklijada koja obećava zabavu i aktivnost prije svega.Nakon utrke slijedi druženje i osvježavajuća zakuska na igralištu Turističko-ugostiteljske škole.Sva sredstva prikupljena humanitarnom utrkom bit će donirana Centru za odgoj i obrazovanje Juraj i Bonaći sa svrhom kvalitetnijeg boravka korisnika što uključuje provođenje raznih aktivnosti na otvorenom.Svi zainteresirni građani ovoj  humanitarnoj akciji mogu pridonijeti na više načina. Ovo dakako nije jedini humanitarni projekt Kluba mladih Split. Rado pomažu potrebitima jer ih takve aktivnosti najvise motiviraju i ispunjavaju.Osim što redovito prikupljaju potrepštine  za socijalnu sampopslugu Solidarnost,prikupljaju i školski pribor  za socijalno ugrožene školarce.

 

Klub mladih Split ovim projketom želi osvjestiti mlade o potrebama osoba s poteškoćama u razvoju,važnosti rekreacije te omogućiti međugeneracijsku solidarnost.Odvozite humanitarnu biciklijadu usput se zabavite se i rekreirajte. Prijaviti se možete preko linka na stranici Kluba mladih Split.

 

VEZANI ČLANCI