Zagrepčani se družili sa Švaljek uz kuhano vino i fritule

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: prosinac 17, 2016 |

Svi koji su željeli upoznati Sandru Švaljek, nezavisnu kandidatkinju za gradonačelnicu Zagreba, neformalno, uz kuhano vino i fritule, imali su za to priliku na druženju na Marketu u Martićevoj. Druženje je organizirano povodom nadolazećih blagdana, a priliku upoznati Švaljek iskoristio je i Stevo Vojnović.

 

“Stanujem u blizini i nisam mogao odoljeti pozivu da ne podržim osobu za koju smatram da donosi i mogla bi donijeti promjene u naš grad”, rekao je Vojnović.
Podršku Švaljek dali su i poznati plesač Nicolas Quesnoit te nezavisni vijećnik u Gradskoj četvrti Trnje Krešimir Končić.
“Meni se Sandra čini izuzetno draga i pristupačna, a i zna plesati. Bila bi savršena gradonačelnica te se nadam da će građani Zagreba prepoznati njezine kvalitete”, rekao je Nicolas Quesnoit.

 

Sandra Švaljek pak ističe kako građani imaju puno ideja što bi se sve moglo napraviti u Zagrebu.”To zapravo i potvrđuje ono što sam i znala od prije. Naši sugrađani jako razmišljaju o svom gradu i htjeli bi da bude još ljepši i bolji i da se u njemu bolje osjećaju”, rekla je Švaljek.