Zagrebački parkovi puni mana

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: lipanj 6, 2015 |

Zelene oaze Zagreba, popularni parkovi, osim svog zelenila i prekrasne atmosfere koju nude, skrivaju i poneki propust u radu. Da bi Zagrepčani imali što bolje uređene parkove, gradonačelnik Bandić sa svojim je suradnicima odlučio osobno pogledati kako napreduju radovi.

 

Adrenalinski park u Miramarskoj, par na trgu kralja Tomislava te park Brezje, iako svojim građanima nude kratkotrajan odmor u prekrasnoj okolini, otkrivaju i svoje male nesavršenosti. Spaljena trava na ponekoj površini, odlomljen komadić pločnika, sve su to sitinice koje gradonačelnik svakako ima u vidu popraviti.

 

“Nigdje se ne vidi propust ili krivo napravljena stvar kako kad se to uživo pogleda, a gradonačelnikov posao nije samo pohvala, već i pokazivanje nesavršenosti kako bi se to moglo ispraviti”, izjavio je gradonačelnik Bandić.

 

Kako svatko ima pravo na pogrešku, potvrdio je i gradonačelnik, ali popravak je nužan kako bi grad bio što ljepši i turistima i Zagrepčanima.Odvodnjavanjem na popularnom Tomislavcu, kao i sporim napredovanjem radova kod adrenalinskog parka u Miramarskoj ulici, gradonačelnikovo nezadovoljstvo je bilo očito.

 

“U ponedjeljak će biti obavljen sastanak s izvođačima radova kako bi se ubrzali radovi, ako se to ne napravi, moguć je raskid ugovora”, istaknuo je gradonačelnik.Gradonačelnik planira ubrzati radove u parku Brezje, preko puta Gradske uprave, gdje su nepravilnosti također uočljive građanima.