Zadrani u iščekivanju Adventa

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: studeni 28, 2016 |

Adventska bajka u Zadru je još u pripremi. No kada se radovi privedu kraju i Donatov grad dobit će Advent kakav zaslužuje. Tehničke pripreme u punom su jeku dok je program manifestacija u potpunosti kompletiran.

 

Osim adventskog zbivanja duž čitavog Poluotoka, vrijeme darivanja u Zadru ne može proći bez tradicionalne manifestacije Đir po gradu. I ove godine brojni obrtnici uključili su se u ovaj projekt te će kroz mjesec prosinac brojnim popustima i akcijama počastiti brojne Zadrane ali i zadarske goste. Također Zadrani će i ove godine klizati, i to na najvećem postavljenom klizalištu do sada. Veliki interes za ovim ledenim sportom iz godine u godinu sve je veći kako među malim tako i među velikim Zadranima. I dok je Božićna čarolija diljem hrvatske već krenula Zadrani s nestrpljenjem iščekuju svoju.

 

Sudeći po najavama i koncepciji ova godina nadmašit će prošlogodišnju koja je po posjećenosti premašila sva očekivanja organizatora. Iz toga razloga gradski oci potrudili su se da i ovo zadarsko adventsko doba zaista postane najljepše razdoblje u godini.