Zadar night run 2018.

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: ožujak 19, 2018 |

I ove godine održat će se Zadar night run- ulična humanitarna utrka u organizaciji Triatlon kluba Zadar i Škole trčanja Zadar. Cilj utrke je promocija rekreativnog trčanja, a održat će se 21. travnja 2018. godine u sklopu Dana Zadarske županije.

 

Trasa utrke prolazi kroz samo povijesno središte Zadra, a start i cilj je u ulici Među bedemima- ispred Kopnenih vrata na Foši.Ove godine na jedinstvenoj utrci očekuje se preko 1000 natjecatelja, a dolaze ljudi iz cijele Hrvatske.Sastavljena je od tri utrke na jednom startu; 2, 5 km, 5 km i 10 km. Cilj je rekreaciju i rekreativno trčanje približiti svim ljudima.  Zadar night run ujedno je i dobra priprema za veliku utrku u svibnju – Wings for life world run.U suradnji sa Zakladom Ana Rukavina Zadar night run ima i humanitarni karakter; 10 kuna po trkaču ide Zakladi Ana Rukavina.Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su do 19. travnja 2018. godine. Vidimo se na startu Zadar night runa. 21. travnja u 21 sat.