Zadar dočekuje nogometaše

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: srpanj 17, 2018 |

Nakon spektakularnog dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu, i ostali gradovi dočekuju nogometaše. Spektakl  nas očekuje večeras i u Donatovu gradu, rodnom gradu reprezentativaca Danijela Subašića, Luke Modrića,  Šime Vrsaljka i Dominika Livakovića.

 

Pozivaju se svi građani Zadra na doček koji započinje u zadarskoj luci u uvali Jazine  u 20 sati. Vatrena četvorka doplovit će jedrenjakom koji će se kretati uz gradski most, duž liburnske , Istarske i Obale kralja Petra Krešimira IV. Građani će tako s obale cijelog Poluotoka moći uputiti prve čestitke. Reprezentativci će se iskrcati na mulu, na zadarskoj rivi te se uputiti prema Forumu. Od 21 sat nastupit će zadarski izvođači , a građane će sa pozornice pozdraviti naši reprezentativci.Od 18 sati nadalje biti će uspostavljena posebna regulacija prometa, te se na Poluotok neće moći ući vozilima. Odjenite boje Lijepe naše i dočekajte ih dostojanstveno.