Wellness & Ezoteric Fest

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: travanj 19, 2013 | Tagovi:

Kako se brinuti o svom zdravlju i održati ga na prirodan način, putem radionica, predavanja, dijagnostika, tretmana, prezentacija, degustacija zdrave hrane i prirodnih sokova, Zagrepčani i njihovi gosti mogu doznati na “Wellness & Ezoteric Festu”.

 

Sajam “Wellness & Ezoteric Fest” je 1. međunarodni sajam zdravog života, koji se održava od danas pa do nedjelje u Arena Centru Zagreb. U ime gradonačelnika sajam je otvorila zamjenica pročelnika gradskog ureda za gospodarstvo rad i poduzetništvo Nela Jurić.

 

U tri dana trajanja sajma, posjetitelji će imati priliku upoznati se s više od 100 izlagača (iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Srbije) kroz niz besplatnih radionica, predavanja, dijagnostika i tretmana, prezentacija, degustacija zdrave hrane i prirodnih sokova, savjetovanja, te bogate ponude iz područja wellnessa, zdravog načina života, prehrane i dodataka prehrani, prirodne kozmetike, proizvoda za očuvanje zdravlja. Ambasadorica sajma je poznata pjevačica, ali i fitness-trenerica Ivana Banfić. Glavni i ekskluzivni TV pokrovitelj je Mreža TV.

 

Na sajmu vas čekaju stručnjaci iz graničnih područja znanosti koji na prirodan način iscjeljuju duh i tijelo i pomažu da čovjek lakše i brže podigne razinu svijesti s pomoću duhovnih tehnika. Tu su i poznati vidovnjaci, astrolozi, numerolozi, tarot majstori i drugi eksperti duhovnih disciplina koji mogu omogućiti ljudima da spoznaju samog sebe.

 

Svratite na sajam i pronađite nešto za sebe.

H. T.