Voi’sa u Supetru

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: srpanj 28, 2015 |

U četvrtak 30. srpnja počinje šesto po redu izdanje Voi’sa festivala, smještenom u Supetru na magičnoj plaži Acapulco. Bez puno najavne priče, u prilogu koji slijedi pogledajte što ove godine možete očekivati. Kupanje, pijuckanje hladnog pića, izležavanje na suncu ili u hladovini, lagana glazba i festivalsko raspoloženje, kako se ne bi ponavljali, za ove sve osjećaje od sada u nastavku ove priče koristit ćemo jednu riječ „Voi’sa“ .

 

Samo 45 minuta od Splita lagane vožnje redovnom trajektnom linijom, počinje potpuno druga dimenzija zabave i opuštanja, šestu godinu za redom Voi’Sa festival potrudio se napraviti ovaj događaj nezaobilaznim mjestom za sve ljubitelje dobre glazbe, zabave i druženja u gotovo intimnoj atmosferi plaže Acapulco u Supetru na otoku Braču.

 

Dnevni program ovo ljeto je posebno osmišljen, a traje od 12 do 21 sat, dok će glavni program trajati od 22 do 05 sati ujutro. Tako da oni koji žele doći na samo jedan dan organizatori su na letcima Voi’sa festivala osmislili cijeli plan za Vas. Svi znamo koliko je teško priuštiti sebi i posvetiti se organizaciji tjedan dana odmora na otoku.

 

Zato je iskorištavanje kratkih vikend odmora jedina opcija da i domaći dožive to ljeto na način na koji ga doživljavaju i naši gosti.