Velikogoričani oduševljeni ružičastim kartama

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: ožujak 2, 2017 |

Ružičaste karte od samo četiri kune, dočekane su iznimno pozitivnim reakcijama građana Velike Gorice. Predizborni trik, briga o građanima ili pak nešto treće, građanima je svejedno jer su ovu mjeru s nestrpljenjem očekivali.

 

Polusatnu kartu kupio je i gradonačelnik Velike Gorice, odlučivši iz prve ruke saznati mišljenja svojih sugrađana.” Prema onome što smo čuli od naših sugrađana i što su nam i istraživanja pokazala, jedan od većih problema u njihovom životu je bio javni prijevoz i cijena javnog prijevoza, posebice prema gradu Zagrebu, a k tome smo mi živjeli i u tri zone te iz ruralnih naselja doći do Velike Gorice nije bilo jeftino i jednostavno. U buduće će taj standard, cijena javnog prijevoza biti u našem fokusu”, istaknuo je Dražen Barišić, gradonačelnik Velike Gorice.

 

Osluškujući potrebe građana, Velika Gorica se zaista uhvatila u koštac s osiguravanjem boljeg putničkog i prijevoznog standarda, a to se ponajprije odnosi i na najavljeno uređenje autobusnog kolodvora i izgradnju svih popratnih sadržaja.