Velika završnica zagrebačke Božićne bajke

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: siječanj 11, 2016 |

Božićna bajka, svim je Zagrepčanima i Zagrepčankama izmamila osmijehe na lice. Božićna drvca ukrašena bijelim snijegom, u vrijeme kada su temperature bile daleko iznad nule, bogata ponuda neizostavnih pečenih kobasica i kuhanog vina te glazbeni programi, oduševljavali su rekordan broj posjetitelja. Upravo je ovaj vikend posvećen opraštanju od blagdana i gastronomskih delicija, a ujedno je to i prilika za prisjećanje najzanimljivijih trenutaka koji su obilježili ovu prvu blagdansku manifestaciju.

 

“Imali smo zaista bogatu ponudu izvođača, gastronomske delicije, cijelu manifestaciju otvorio je poznati DJ sa svojom najizvođenijom pjesmom. Na otvorenju smo ugostili i gradonačelnika Zagreba, gospodina Bandića, s kojim smo i otvorili Božićnu zagrebačku Bajku, a k tome, naši ugostitelji imaju sjajnu ponudu”, istaknuo je jedan od organizatora zagrebačke Božićne Bajke, Adis Terzić.

 

Bogata gastronomska ponuda, miris kobasica, kao i kuhanog vina, i zvuci odlične glazbe, privlačili su turiste i brojne posjetitelje. Na malenim izložbenim štandovima, mogle su se kušati tradicionalne fritule, slastice, ali i manje poznate kontinentalne poslastice za zahtjevna nepca, pa stoga pozitivni završni dojmovi, ne iznenađuju. One najmlađe, privlačila je topla čokolada i božićni čaj, izrađeni po tajnim receptima zagrebačkih slastičarnica. Čokoladne praline, cimet štangice i puslice, najprodavanije su slastice.

 

Kako ističe izlagačica, zarada je mogla biti i veća, ali mjesta razočaranju nema – dobre zabave, božićnog ugođaja i vesele atmosfere, nije nedostajala. Najbogatija adventska ponuda do sada,oduševila je sve posjetitelje. Upravo je Božićna bajka bila omiljeno mjesto svih parova, a i brojne fotografije zabilježene su upravo na ovoj manifestaciji koja je božićnim drvcima, i umjetnim snijegom, pružila vrhunski ugođaj. Je li Zagreb zaslužio titulu najbolje adventske europske destinacije i što će im posebno ostati u sjećanju, otkrili su posjetitelji.

 

Zbog pozitivnih reakcija i oduševljenih posjetitelja, ovaj vikend, organizirana je velika završnica Božićne bajke. Sve ljubitelje adventa, očekuju hitovi iz 7’0 -ih, snižene cijene, a završni dan, nedjelja, posvećen je onim najmlađima. Stoga se svi toplo odjenite, s obitelji ili prijateljima, posjetite veliku završnicu ove manifestacije te uživajte u kraju još jednog, predivnog zagrebačkog Adventa.