Vaterpolo POŠK – Hrvatska

Kategorija: Sport | Objavljeno: studeni 8, 2017 |

U nedjelju s početkom u 17 sati i 30 minuta na malom poljudskom bazenu odigrat će se humanitarna revijalna utakmica između splitskog POŠK-a i Hrvatske vaterpolske reprezentacije.Utakmica između svjetskih prvaka , vaterpolo reprezentacije Hrvatske i splitskog VK POŠK  igrat će se u sklopu proslave 80 godina kluba sa splitske Zente.

 

Osim revijalnog, ova utakmica bit će i humanitarnog karaktera.Naime sva prikupljena sredstva bit će donirana splitskoj Udruzi leukemije i limfomi kojoj je potrebno oko milijun kuna kako bi se opremio Centar za transplantaciju matičnih stanica u splitskoj bolnici, te bi se ovaj pothvat mogao napokon raditi i u Splitu.Veliki je ovo jubilej za klub sa splitske Zente. Prilika za osvrt na bogatu prošlost, analizu sadašnjosti i obveza prema izgradnji bolje, uspješnije budućnosti. Program proslave kulminirati će 26. studenoga svečanom sjednicom u HNK Split.

 

Nakon prvih 80 , ovom proslavom POŠK ide u novih 80 godina sa željom da spoje prošlost, sadašnjost i budućnost kluba , te tako zaplove ka novim pobjedama  i uspjesima.

 

VEZANI ČLANCI