Ususret izborima – Marijana Puljak

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: prosinac 1, 2016 |

Iako još uvijek nije predstavila kandidata za predstojeće lokalne izbore, predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak, sigurna je u poraz gradonačelnika Ive Baldasara, ali i odlične rezultate sve popularnije stranke Pametno. Pogledajmo što nam je kazala u rubrici „Ususret izborima“ .

 

Stranka Pametno na predstojeće lokalne izbore izlazi samostalno. Iza nove godine su najavili objavljivanje imena kandidata u utrci za gradonačelnika Splita. Kroz mandat gradonačelnika Baldasara, stranka Pametno je bila među glasnijima u kritiziranju njegova rada.

 

Kroz rad na Gradskom vijeću, stranka Pametno je ostala dosljedna, aktivna i prikazivala je cijeli niz dokaza pomoću kojih se da zaključiti da je Ivo Baldasar najgori gradonačelnik do sada, napomenula je Puljak.

 

Prokomentirala je i nastavak rješavanja jednog od najvećih problema grada Splita, komunalnog nereda na Žnjanu i odluku gradonačelnika da se nakon odbijanja splitskog Fakulteta građevine, arhitekture i geodezije za sudjelovanju u takvom projektu, obrati zagrebačkom Arhitektonskom fakultetu.
Prva stvar koju je potrebno napraviti u rješavanju problema na Žnjanu je izvršavanje rješenja koje je donijela građevinska inspekcija, napominje Marijana Puljak.