Uskršnji turnir u Vranjicu

Kategorija: Sport | Objavljeno: travanj 6, 2018 |

Vrijeme je nogometnih turnira za one najmlađe, a jedan takav  održan je ovog tjedna  i u Vranjicu u Organizaciji nogometnog kluba Omladinac.Prve jače proljetne zrake sunca  ali i uskršnji praznici pravo su vrijeme da oni najmlađi izađu iz kuća , odmaknu se od telvizije i interneta te zaigraju nogomet u prirodi.

 

Tome pridonose razni nogometni turniri  koji služe da malim nogometašićima ne nedostaje zabave i kada nema škole. Jedan takav svakako je i turnir u Vranjicu koji je održan i ove godine .Osamnaesto izdanje ovog turnira samo govori o ozbiljnosti organizatora , ali i trudu koji je uložen kako bi uskršnji turnir u Vranjicu doživio svoju punoljetnost . Riječ je o zaista lijepoj tradiciji .Na ovogodišnjem izdanju turnira  snage su  imali priliku odmjeriti mali nogometaši iz gotovo svih   splitskih ,ali i klubova iz okolice Splita.

 

Osnovni cilj turnira u Vranjicu ostvaren je, najbolje se to vidi po licima malih nogometašića koji su na njemu sudjelovali, a nema ni sumnje kako će u budućnosti ovaj turnir biti razlog sreće i veselja još mnogih generacija malih majstora nogometne igre s ovog područja; jer turnir u Vranjicu u cvijetu je mladosti, osamnaest mu je godina tek.

 

VEZANI ČLANCI