UNISpoT – aplikacija

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: studeni 9, 2017 |

Sveučilište u Splitu hvali se jedinstvnom aplikacijom u Hrvatskoj. To je UNISpoT. Aplikacija sadrži na jednom mjestu sve informacije potrebne studentima Sveučilišta u Splitu. Splitski studenti dobili su aplikaciju UNISpoT koja na jednom mjestu sadrži sve informacije koje su im potrebne.

 

Tako se pretraživanjem aplikacije mogu pronaći najnovije novosti vezane za sveučilište u Splitu , dnevni jelovnici svih menzi, stanje reda u menzama, stanje X-ice  te aktualna ponuda studentskih poslova.Aplikacija je nastala u suradnji Studentskog Centra Split, Sveučilišta u Splitu i Studentskog Zbora te studentske udruge Virtualni svijet. Idejni začetnik je Ivan Žižić, djelatnik Studentskog centra, a razvojni tim čine studenti Matej Rajčić, Mateo Marušić i Ante Banovac s FESB-a i učenik MIOC-a Bartul Kovačić, uz tehničku podršku jedne tvrtke.Uz sve navedene opcije, studenti mogu uputiti i bilo kakvu primjedbu ili pohvalu vezano za Sveučilište u Splitu. Naime, postavljena je funkcija Sandučić povjerenja, koji služi za anonimno slanje tekstualne ili slikovne poruke službama Studentskog Centra.

 

U svakom slučaju UNISpoT je jednostavna aplikacija koja bi trebala biti od velike koristi splitskim studentima, a u drugoj fazi nadogradnje aplikacije studenti će dobiti još neke mogućnosti, poput rezerviranja termina u sveučilišnom Centru za savjetovanje, pretraživanja foruma stipendija te praćenja stanja svojih studentskih ugovora.