Uhićen provalnik u trgovine

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: kolovoz 9, 2016 |

Prošloga su tjedna na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena i obrađena 42 kaznena djela, od kojih su 27 počinili nepoznati počinitelji.

 

Od dovršenih kriminalističkih istraživanja, policija izdvaja ono provedeno zbog sumnje u počinjenje više teških krađa provaljivanjem. Zbog sumnje u počinjenje više teških krađa provaljivanjem, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke provedeno je kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom. Istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni na području naše Policijske uprave u noćnim satima 24. i 27. srpnja ove godine provalio u tri trgovine mješovite robe i to u Zagrebačkoj ulici u Kutini te u mjestima Vidrenjak i Repušnica. Krao je cigarete, alkoholna pića i druge prodajne artikle, počinivši materijalnu štetu koja se u sve tri provale procjenjuje na oko 14.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zagrebačke.