Ugovor o novom specijalističkom studiju

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: svibanj 28, 2015 |

BBŽ i zagrebački Ekonomski fakultet već godinama dobro surađuju. Naime, do sada su održane brojne zajedničke specijalističke edukacije, poput onih o turizmu i poljoprivredi. Potpisom ugovora između županije i Ekonomskog fakulteta o novom specijlističkom studiju vezanom uz konkurentnost poduzetnika, nastavlja se dosadašnja suradnja.

 

Damir Bajs, župan BBŽ: “Onaj koji želi dati dio svojih sredstava i dio vremenea,jer ovo traje tri mjeseca, zapravo želi unarijediti svoje znanje. Znam da se ovaj certifikat može upisati u radnu knjižicu, to je certifikat koji nešto znači.”

 

BBŽ sufinancira provođenje specijalističkog studija s 9 tisuća kuna po polazniku, tako da polaznici moraju platiti razliku do završne cijene u iznosu od 3 tisuće kuna. Završni rad polaznicima u budućnosti može poslužiti i kao prijava za razne projekte.

 

Na ovoj specijalističkoj edukaciji profesori zagrebačkog Ekonomskog fakulteta polaznike će naučiti osnovama mikro i makroekonomije, poduzetništvu i menadžmentu, a bit će tu i kolegija o strateškom poduzetništvu, računovodtsvu,marketingu i burzovnom poslovanju.

 

Nakon završetka edukacije, certifikat Ekonomskog fakulteta o završenom FBA studiju polaznicima se upisuje u radnu knjižicu.