Ubojstvo u Stobreču

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: kolovoz 11, 2017 |

Vijest o ubojstvu dočekala je rano ujutro građane Splita te se brzo proširila po portalima i medijima. Naime jutros je u Stobreču nadomak Splita došlo do sukoba nekoliko mladića u kojem je ubijen jedan 23-godišnjak.

 

Kako doznajemo 23-godišnji mladić uboden je nožem u prsa te je od teških ozljeda preminuo u splitskoj bolnici.Do sukoba je došlo oko 4 sata i 15 minuta u kafiću  kraj teniskih terena u Stobreču, u kojem je  sinoć bila fešta Svetog Lovre. Ubijeni i ubojica navodno su se posvađali te je došlo do sukoba u kojem je 23-godišnjak zadobio ubodnu ranu u predjelu prsa  od koje je i preminuo u splitskom KBC-u.  Prema pisanju lokalnih medija žrtva je 23-godišnji Ivan Mate Blažević koji je nedavno nepravomoćno osuđen zbog sudjelovanja u napadu na nogometnog suca Bruna Marića . Kako doznajemo ,policija je izvršila očevid te znaju identitet ubojice, navodno je riječ o 24-godišnjaku.Okolnosti i motiv krvavog sukoba bit će poznati kasnije .

 

Inače tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske  zabilježena je teška tjelesna ozljeda, sedam prijetnji , dva oštećenja tuđe stvari , tri teške krađe i šest krađa . Što se cestovnog prometa tiče zabilježeno je sedamnaest prometnih nesreća , od kojih deset s materijalnom štetom. Pet osoba je lakše,  a tri su teže ozlijeđene.