U promet puštena Ilica od Selske do Črnomerca

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: kolovoz 21, 2017 |

 Dio Ilice od Selske ulice do Ulice Črnomerca pušten je u promet nakon što su dovršeni radovi na sanaciji kolničke konstrukcije. Istovremeno je započela sanacija kolnika Črnomerec na dionici od Ilice do Krčelićeve ulice.

 

Nakon kolničke konstrukcije u dužini od 575 metara otvoren je za sav promet dio Selske ulice do Ulice Črnomerca. Vrijednost radova iznosila je oko 800 tisuća kuna, a  najavljeni su radovi na području od Ilice do Krčelićeve ulice. “Istovremeno, zatvaramo ulicu Črnomerec odavde od Ilice do Krčelićeve ulice. Negdje 500 metara dužnih. Planiramo izvesti radove, isto u tri dana, do ponedjeljka. Negdje u utorak ujutro predviđamo puštati u promet. Vrijednost radova je negdje oko 650 tisuća kuna” rekao je Ante Todorić, voditelj produžnice Zagrebačke ceste.  Gradonačelnik je napomenuo da će svi radovi biti dovršeni do početka nove školske godine, te se ispričao građanima Črnomerca zbog radova koji su im otežavali promet. “Sve što smo planirali do početka školske godine u užem dijelu grada i širem dijelu grada žile kucavice bi će gotove. Onda se selimo na rubni dio grada. Žile kucavice će biti sve gotove, ono što smo strateški zamislili” istaknuo je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Iz zagrebačkih cesta naglašavaju da su radovi na sanaciji kolnika ovoga djela Ilice završeni ranije od predviđenog, budući da je ovo jedan od prometnijih dijelova grada , stoga  su radnici ubrzali radove radeći u dvije smjene.