Turizam u Bolu na Braču

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: svibanj 26, 2018 |

Bol na Braču malo je mjesto koje za vrijeme ljetnih mjeseci posjeti i sto puta više turista nego što u zimskom periodu obitava u ovoj općini.  S vodećim ljudima Turističke zajednice Bola razgovarali smo o pripremama za još jednu turističku sezonu, ali i o rezultatima i brojkama u predsezoni koja se lagano bliži svom završetku.

 

Turistička predsezona u Bolu na Braču u punom je jeku, a u Bolu usporedno traju i pripreme  za onu pravu sezonu koja tek slijedi. A upravo su tiristički rezultati u Bolu , kao i u cijeloj Dalmaciji  impresivni posljednjih nekoliko godina. Da bi se svake godine  privuklo sve više turista potrebno je raditi na poboljšanju  uvjeta na raznim područjima u destinaciji .Nacionalna struktura turista  koji posjećuju Bol posljednjih se godina promijenila. Neke nove nacije  prepoznale su Bol kao idealnu destinaciju.No osim  skandinavaca  kojih najviše ima u srpnju, neke strane nacije  još uvijek su starosjedioci u Bolu na Braču, te i najviše posjećuju ovu destinaciju.

 

Bol na Braču, sumnje nema,  spreman je za još jednu rekordnu turističku sezonu .