Turizam Kaštela

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: srpanj 28, 2018 |

Kaštela su obilježila još jednu uspješnu predsezonu, a iz tog razloga očekuje se i uspješna turistička sezona. Svake godine sve više turista odlučuje posjetiti Kaštela a tome u prilog idu i razne manifestacije koje se svake godine odvijaju u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta.

 

I ove godine bit će ih pregršt, što znači da turisti neće ostati zakinuti za dobar provod u Kaštelima .Kada se govori o dolascima i noćenjima  na području Kaštela u prvih šest mjeseci  iz Turističke zajednice Grada Kaštela uistinu se imaju čime pohvaliti. Poznato je  i iz kojih zemalja  gosti dolaze i borave  u Kaštelima.Kako bi privukli što veći  broj gostiju , Grad Kaštela i Turistička zajednica Grada Kaštela  svake godine  ulažu u brojne manifestacije . Tako će biti i ove turističke sezone , a sve kako bi se Kaštela  pozicioniralo  što bolje na turističkoj karti.Jedna od već tradicionalnih manifestacija u Kaštelima svakako je i Legenda o Miljenku i Dobrili. A bit će i nekih novosti što se same manifestacije tiče.

 

Pred Kaštelima je zasigurno još jedno uspješno i dugo turističko ,ali i kulturno ljeto.