Treći sajam zimnice i autohtonih proizvoda

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: listopad 11, 2017 |

Treći sajam zimnice i autohtonih proizvoda,i ove će godine biti održan na glavnom zagrebačkom Trgu, na kojem će brojni izlagači prodavati svoje domaće proizvode poput meda, džemova, sokova i ostalih ukusnih proizvoda. Treći sajam zimnice i autohtonih proizvoda bit će održan od 13. do 15.listopada na najpoznatijem zagrebačkom trgu, Trgu bana Josipa Jelačića.

 

Na sajmu će sudjelovati oko 120  izlagača koji dolaze iz cijele Hrvatske. “Ali iznimno bitan i za ministarstvo poljoprivrede i prije svega naše proizvođače, za promociju hrvatskih proizvoda. I gradonačelniče još jednom hvala, glavni trg u Republici Hrvatskoj Trg bana Jelačića  definitivno je mjesto koje može pomoći i razvoju poljoprivrede koliko god to bilo urbanizirano područje, a na kraju krajeva upravo uz ove naše male proizvođače je grad Zagreb i okolica Zagreba jedno od glavnih tržišta jer tu naravno najviše možemo plasirati svoj proizvod” rekao je Tomislav Tolušić, ministar poljoprivrede. Zasigurno će trg biti prepun malih proizvođača,ali i kupaca koji se odluče posjetiti sajam i kupiti namirnice koje će im svakako dobro doći za zimnicu.