Tjedan otvorenih ventila

Koliko ste puta do sada poželjeli zaroniti, osjetiti svijet ispod mora, proviriti u tajne oceana ili se jednostavno izgubiti u vodenim prostranstvima osjećajući slobodu? Sada imate priliku za to jer je upravo za ljubitelje ronjenja organizirana manifestacija pod nazovom „Tjedan otorenih ventila“.

 

Ronjenje kao i svaki drugi sport nije opasan, naravno ako se držite pravila i ne pokušavate se praviti odvažnim kako bi ste nekoga zadivili. Svatko može roniti, od najmlađih do najstarijih dobrog zdravstvenog stanja. Bitno je slijediti pravila, pobijediti strah i hrabro krenuti u avanturu. Upravo zato ta one koji žele probati roniti organizirana je hvale vrijedna manifestacija pod nazivom „Tjedan otvorenih ventila“.

 

Podvodno istraživački klub Sveučilišta u Splitu” samo za Vas organizira besplatne discovery zarone, SCUBA i APNEA. U ovoj akciji sudjeluje više ronilačkih klubova, a financijski je pomogao i Grad Split.

 

Postoji mnogo predrasuda o ronjenju, međutim kao što su naši sugovornici već napomenuli, to su samo predrasude.Pozvani ste svi, i mali i veliki, baš svi oni koji se žele upoznati s čarima ronjenja i postati pravi ronioci. Kvalificirani rodinoci upoznati će Vas s osnovama prethodno spomenutih ronjenja. Još ima mjesta, a nemate puno vremena jer akcija traje do kraja ovog tjedna.