Svjetske igre borilačkih sportova u Splitu

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: srpanj 12, 2016 |

Već petu godinu zaredom Split je domaćin Svjetskih igara borilačkih sportova na kojem se prema najavi organizatora očekuju nastupi većeg broja sportaša iz više država.

 

Veliki međunarodni turnira se održava 23. i 24. srpnja u organizaciji MMA Teama Uragan i uz pokroviteljstvo Predsjednice RH Kolinde Grabar -Kitarović, županije i Turističke zajednice splitsko-dalmatinske te Grada Splita.

 

Osim iz Hrvatske, zasada su prijavljeni natjecatelji iz BiH, Španjolske, Rusije, Srbije, Turkmenistana, Turske, Ukrajine, Irana, Azerbajdžana te Egipta, a očekuje se da će broj prijava još rasti kako se bude bližio datum održavanja turnira. Kroz dva dana u Sportskoj dvorani Visoka biti će održana natjecanja u više borilačkih stilova pa će tako svi posjetitelji moći uživati u borbama u ringu te na tatamiju u borilačkim sportovima poput sve popularnijeg MMA, grapplinga, jujitse, K1 i point fightinga.

 

Ulaz na turnir je slobodan.