Sveti Nikola u Martinskoj Vesi

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: prosinac 6, 2017 |

Za djecu s prebivalištem na području općine Martinska Ves, njih oko 500, Općina je kao i prijašnjih godina, organizirala podjelu prigodnih darova za djecu u povodu blagdana sv. Nikole. Jer cijelu su godinu mališani u Martinskoj Vesi bili dobri i strpljivo su čekali dolazak omiljenog dječjeg sveca.

 

Stoga brojnu djecu koja su u pratnji roditelja, djedova i baka došla na prigodnu svečanost u sportsku dvoranu Osnovne škole Braća Radić, sveti Nikola ni ove godine nije razočarao. Dočekan je pjesmom i prigodnim programom koji su pripremili učenici te škole a potom je podijelio pregršt darova i izmamio osmijeh na dječja lica. No darovi koje je sveti Nikola, uz pomoć Općine, podijelio mališanima samo su jedan od načina na koji u ovoj općini, kroz razne vidove potpora, pomažu i osnovnoškolce, srednjoškolce i studente a uskoro bi u prostoru Knjižnice i čitaonice u Martinskoj Vesi trebala biti otvorena i igraonica. Sve su to razlozi zbog kojih je, osim što je razveselio mališane, sveti Nikola zajedničkim fotografiranjem nagradio i načelnika Općine Martinska Ves Stjepana Ivoša.