Sveti Nikola u dječjem domu Maestral

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: prosinac 6, 2017 |

U ime gradonačelnika ček u vrijednosti od 5 000 kuna djeci Maestrala je dala Anđelka Visković. U dječjem domu Maestral trenutno boravi 98 korisnika kojima se u ovo blagdansko vrijeme trudi pružiti što više ljubavi i sreće te im nadomjestiti sve ono što im nedostaje.

 

Donirani novac potrošit će na zimovanje kazala je Veronika Perić, ravnateljica doma Maestral.14 djece školskog uzrasta će otići u Maribor na skijanje,a 16 djece predškolskog uzrasta će provesti zimovanje negdje u Hrvatskoj. Maestral također u planu ima obnoviti fasadu zgrade te se nadaju da će novac uspjeti prikupiti humanitarnom akcijom.Svi dobri ljudi i tvrtke pobrinut će se da darovima uvesele božićne blagdane djeci iz Maestrala,a što im je potrebno kazala nam je ravnateljica doma.Skromna i uvijek vesela djeca s osmjehom su dočekali svoje goste te su im u znak zahvalnosti poklonili anđelčiće koje su sami izradili.