Svečana sjednica Zadarske županije

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: travanj 20, 2018 |

Dan Zadarske županije obilježen je svečanom sjednicom koja je održana u dvorani za predavanje nove zgrade Poliklinike. Brojni uzvanici uputili su svoju čestitku povodom 25. godina postojanja Zadarske županije, a župan Zadarske županije istaknuo je brojne ostvarene projekte kao i one planirane.

 

Na svečanoj sjednici obavljena je i primopredaja izvršenih radova na zgradi Poliklinike koji su uslijedili nakon velike štete koju je ovom objektu nanijela poplava 11. rujna lani.Dodijeljeno je 10 godišnjih nagrada Zadarske županije; 93. zrakoplovnoj bazi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, Željku Baradiću za područje gospodarstva i zaštite okoliša, Matei Čerini za područje športa, Borutu Gatari za područje športa , tjelesne kulture i turizma, Malonogometnom klubu Futsal Super Chicks, Luki Modriću, Draganu Troskotu za područje spašavanja i humanitarnog rada, Vatrogasnoj zajednici Zadarske županije te Zavičajnom klubu „Janko Mitrović“ za područje kulture. Nagradu za životno djelo Tomislavu Ivčiću (posthumno) primila je njegova kćer Kristina Ivčić. Dr. Martin Mikecin primio je također nagradu za životno djelo.