Sve brojniji investitori u Poduzetničkoj zoni Marof

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: studeni 15, 2016 |

Potencijal povoljnog geografskog smještaja, ali i opremljenost Poduzetničke zone Marof u Lekeniku prepoznaje sve više poduzetnika. Upravo to je i bio cilj Općine Lekenik kada je još prije deset godina odlučila pokrenuti projekt izgradnje Poduzetničke zone Marof-Lekenik. Poduzetnička zona završena je tijekom rujna, a u njoj su predviđene 43 parcele i to 23 parcele gospodarsko- proizvodne i 20 parcela gospodarsko- poslovne namjene.

 

Za zonu koja bi trebala bi doprinijeti razvoju Općine Lekenik, ali i Sisačko-moslavačke županije zanimanja ne nedostaje pa bi do kraja godine, nakon dva raspisana natječaja, u zonu došlo pet ulagača. U Poduzetničkoj zoni Marof, u koju je uloženo 32 milijuna kuna, najveće je zanimanje za proizvodne djelatnosti a ako se zanimanje poduzetnika za kupnjom parcela nastavi, u Lekeniku se nadaju otvaranju i do 450 radnih mjesta u Poduzetničkoj zoni.