Švaljek predstavila program za osvajanje Zagreba

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: listopad 29, 2016 |

Bolje funkcioniranje Gradske uprave i Zagrebačkog holdinga, revitalizacija gradskih prostora, zapošljavanje te održivo gospodarenje otpadom temelji su predizbornog programa Sandre Švaljek kojim namjerava prekinuti 16-godišnju vladavinu Milana Bandića u Gradu Zagrebu. 

 

“Uvijek treba krenuti od vrha, tamo gdje se donose odluke a to je Gradska uprava i Uprava Zagrebačkog holdinga koje trebaju doživjeti ozbiljnu transformaciju. Samom promjenom načina funkcioniranja Gradske uprave i Zagrebačkog holdinga omogućit ću jeftiniju i dostupniju komunalnu uslugu svim Zagrepčanima”, naglasila je Sandra Švaljek.

Nakon brojnih nagađanja kandidaturu Sandre Švaljek za gradonačelničku fotelju po prvi puta javno je podržao zagrebački HSLS.

 

“Možemo reći kako je utrka i službeno počela. Ono što se nama u HSLS-u iznad svega sviđa to je fokusiranost ne na prošlost ne na sadašnjost nego prije svega na budućnost te na dijalog s građanima”, rekao je Alen Ostojić, predsjednik zagrebačkog HSLS-a.

 

Predizborni program “Zagreb može sve” sadrži 10 ključnih točaka, problema koji čekaju promjene.

 

“Vidim Zagreb kao moderan grad. Poznajem brojna područja upravljanja gradom i teoretski i praktično, imala sam priliku vidjeti kako i druge metropole upravljaju svojim resursima. Smatram kako Zagreb ne treba zaostajati za tim gradovima a to ja mogu osigurati”, istaknula je Švaljek.