Summer Sea Polo

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: srpanj 10, 2018 |

Tradicija igranja vaterpola u moru ovog se ljeta vraća u Split. Summer Sea Polo naziv je turnira koji će u petak 13. i subotu 14. srpnja na splitskoj plaži Jadran okupiti više od stotinu sudionika iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Crne Gore i BiH.

 

Nakon više od stotinu godina vaterpolo će se u Splitu ponovno zaigrati u moru, a sve u sklopu Summer Sea Polo turnira koji će se ovog petka i subote održati na poznatoj splitskoj plaži Jadran.Profesionalci , amateri, olimpijski pobjednici i legende vaterpola natjecat će se na prvom Summer Sea Polu čiji je cilj postati tradicionalnim , ali i vratiti ljetna vaterpolo uzbuđenja na ovu splitsku plažu. Na ovom turniru će sudjelovati domaće ali i inozemne ekipe , ukupno njih osam. Također, sudjelovati će i dvije ženske ekipe.

 

Svoju revijalnu utakmicu u subotu će odigrati hrvatske i svijetske vaterpolske legende .Atraktivni turnir na otvorenom sasvim će sigurno privući veliku pažnju Splićana , ali i stranih gostiju , te u budućnosti postati jedno od posjećenijih sportsko-turističkih događaja ljeta. Svi koji se zateknu na ovom turniru imat će priliku uživati u jednom nesvakidašnjem sportskom druženju ,ali i u ostalim popratnim sadržajima kojih neće nedostajati. Za ovu priliku posebno su dizajnirane i kupaće gaćice za natjecatelje .

 

Utakmice u sklopu Summer Sea Polo turnira igraju se u petak i subotu od 13 do 20 sati , dok zabavni program za posjetitelje traje do 22 sata . Najmlađi će svoje utakmice odigrati u petak od 10 do 12 , a revijalna utakmica vaterpolo legendi na rasporedu je u subotu s početkom u 16 sati .