Šuker o situaciji u HNS-u i aferi Mamić

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: srpanj 3, 2015 |

Osim Zdravka i Zorana Mamića u središtu pozornosti zasigurno je i Davor Šuker, koji je bio gost na jučerašnjoj Izvještajnoj skupštini NSBBŽ.

 

O vrućoj temi stanja u hrvatskom nogometu i slučaju Mamić nije želio razgovarati s predstavnicima medija, no ipak je s govornice poručio: “Dajte malo vremena da se sve slegne, prepustite institucijama da rade svoj posao.”

 

U emotivnom govoru Šuker je rekao i kako nogomet političari koriste u predizborne svrhe:” Ponosan sam što smo prvi u grupi ispred Italije. Imam osjećaj u nekim medijima kao da smo četvrti, kao da bi netko htio da nas izbace s EP. Neće im to uspjeti, imamo puno antinogometne politike.

 

“Na kraju govora Šuker je rekao da mu je želja doći na proljeće u Bjelovar i otvoriti veliki teren s umjetnom travom jer je to u projekciji Saveza. Također, prilikom posjeta Bjelovaru donirao je 50 tisuća kuna županijskom nogometnom savezu i posjetio novootvoreni ured saveza, čije će opremanje platiti HNS.