Studenti za štićenike Jurja Bonačija

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: studeni 24, 2017 |

Udruga Studenti za studente Split odučila je nadolazeće blagdane učiniti veselijim i sadržajnijim za štićenike splitskog Centra za odgoj i obrazovanje djece s posebnim potrebama Juraj Bonači.Udruga Studenti za studente Split  pokrenula je projekt pod nazivom „Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači“.

 

Cilj projekta je razveseliti korisnike Centra i uljepšati im predblagdansko vrijeme .Ideja volonterske akcije nastala je u sklopu projekta „Dalmatinski val aktivizma“ kojeg provodi Klub mladih Split u partnerstvu s dalmatinskim udrugama mladih .Božić je vrijeme darivanja, a članovi Udrge studenti za studente Split odlučili  su svoje slobodno vrijeme iskoristiti za druženje s korisnicima i zajedničku izradu božićnih ukrasa koje su osmislili kreativni voditelji radionica Centra Juraj Bonači. Radionice su ispunjene vedrim duhom, toplim srcem i osmijesima korisnika ,ali i volontera.Volonterska akcija izrade božićnih ukrasa i druženje s veselim društvom Centra Juraj Bonači započela je ovog ponedjeljka, a trajat će do srijede 29. studenog .

 

Božićna prodajna izložba izrađenih ukrasa održat će se u trgovačkom centru na Kili od 14. – 17. prosinca , gdje će svi posjetitelji imati priliku vidjeti kreativnost na djelu maštovitih korisnika Centra i mladih volontera.