Solinski prijem za novinare u gradskoj upravi

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: siječanj 16, 2017 |

 Zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Solina Dalibor Ninčević okupio jer novinare koji prate rad Grada na tradicionalnom godišnjem prijemu. Dalibor Ninčević je zahvalio na korektnoj suradnji i osvrnuo se na rad u protekloj kao i planove i programe za godinu pred nama.

 

Demografska slika  je još jednom potvrdila Solinu tron najmlađeg grada u državi. Bilo je projekta koji su se mogli i brže realizirati, istaknuo je Dalibor Ninčević. Ipak, većina planiranih projekata su i završeni poput spojne ulice Put Mira – Matoševa koja predstavlja sasvim novi izlaz iz grada s najnapučenijeg Mjesnog odbora.Tu je i izgradnja velikog vrtićkog centra u anselju Priko Vode te poslovne zgrade u Rupotinama ali i veliki projekt sa Sveučilištem u Splitu. Pred Solinom  je još ejdna godina u kojoj valja opravdati epitet najmlađeg grada u Hrvatskoj, grada prijatelja djece i obitelji.