Sljedeći tjedan upisi u kutinski vrtić

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: svibanj 5, 2017 |

Sljedeći tjedan u kutinskom Dječjem vrtiću održavati će se upisi nove djece za sljedeću pedagošku godinu. Inače, kutinski vrtić već godinama uspijeva zadovoljiti gotovo sve potrebe za upisom djece, budući liste čekanja ili nema ili se na njoj nalazi manji broj djece.

 

Tako će se cijeli sljedeći tjedan u centralnom objektu kutinskog vrtića, u objektu „Neven“ od 8 do 14 sati održavati prijave za upis djece u neki od ponuđenih vrtićkih programa za sljedeću pedagošku godinu. Ravnateljica vrtića Sandra Todorov ističe da kutinski vrtić nudi niz programa, od cjelodnevnog boravka od 10 sati, 6-satnog programa ili igre s ručkom, 5-satnog programa tj. igre koji ima u Međuriću i Banovoj, do programa katoličkog vjerskog odgoja, a od sljedeće pedagoške godine na raspolaganju će biti novi 10-satni program engleskog jezika koji će biti integriran u cjeloviti program koji traje 10 sati. U vrtiću u Repušnici održava se pak trosatni program igre. Inače sljedeći tjedan obavljaju se i prijave za upis u program predškole. Na samim upisima roditelj uz zahtjev, koji se može skinuti i s internetskih stranica vrtića, trebaju priložiti i obaveznu dokumentaciju. To su preslika rodnog lista djeteta, preslike lista imunizacije djeteta i preslike osobnih iskaznica roditelja.

 

Ravnateljica Todorov ističe da bi bilo dobro da roditelji prilože i dodatne dokumente koji će im omogućiti dobivanje dodatnih bodova. Što donosi dodatne bodove, može se doznati na internet stranicama vrtića, gdje su navedene i cijene svih programa.Inače, ove godine iz vrtića se u školu ispraća oko 230 djece, što znači da će otprilike toliko mjesta biti i za upis nove djece.