Škola za dizajn,grafiku i održivi razvoj postala članica Oracle akademije

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: veljača 21, 2018 |

Kako bi učenicima pružila što kvalitetnije obrazovanje, Škola za dizajn, grafiku i održivu gradnju postala je članica Oracle akademije. Članstvo u ovoj prestižnoj akademiji pruža mogućnost stjecanja dodatnih znanja o bazama podataka i programskom jeziku Java, koji su vrlo bitni mladim web dizajnerima.

 

Škola je ovim članstvom omogućila nastavnicima i učenicima besplatne internetske interaktivne edukacije,u obliku webinara,te stjecanje certifikata.A evo što je sve potrebno za dobiti certifikat. Svoj profesionalni razvoj mladi započinju upravo u srednjoj školi, stoga Škola za dizajn ,grafiku i održivi razvoj, radi i na kreiranju kurikula novog zanimanja web programera.A upravo je Oracle akademija neophodna nadopuna službenom planu i programu zanimanja web programera. Za sada se veliki broj učenika odlučio za web dizajnera,a svoja dosadašnja stečena znanja uspješno primjenjuju u raznim projektima smatra profesorica Nikolina Smilović.Oracle je vodeća akademija u svijetu edukacije i baze podataka.Prisutna je u više od 120 zemalja širom svijeta te godišnje broji i do 3 i pol milijuna polaznika.