Sjednice bjelovarskog Gradskog vijeća bez tenzija

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: prosinac 22, 2016 |

Bjelovarski su gradski vijećnici ove godine o 113 točaka dnevnog reda raspravljali na pet sjednica. Donijeto je ukupno 38 odluka, a sam gradonačelnik u ovoj je, projektima punoj godini, donio 900 akata, odluka I rješenja-rečeno je na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici bjelovarskog gradskog vijeća.”Sve sjednice Gradskog vijeća održane su u rokovima koji su bili zacrtani, sve točke dnevnog reda odrađene, svi problemi koje smo detektirali su na uljuđenoj razini raspravljeni”-rekao je vijećnicima bjelovarski gradonačelnik Antun Korušec.

 

Kako se moglo čuti u protokolarnom dijelu sjednice, ove su godine odrađeni ili započeti brojni projekti poput obnove Dječjeg vrtića Bjelovar, uređenja Radničkog naselja I izgradnje prometne infrastrukture.Ovogodišnje sjednice Gradskog vijeća bile su mirne, bez međustranačkih zavrzlama. No s obzirom na to da su nagodinu lokalni izbori, očekuje se povećanje tenzija.