Sjednica splitskog Gradskog vijeća

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: lipanj 19, 2018 |

Održana je još jedna u nizu sjednica splitskog gradskog vijeća , a najvažnija točka dnevnog reda svakako je bilo imenovanje novog predsjednika gradskog vijeća. Umjesto  dosadašnjeg HGS-ovog  Jure Šundova, koji je podnio ostavku , tu dužnost od danas obnaša  Igor Stanišić , također član HGS-a .

 

Osim imenovanja novog predsjednika , na ovoj je sjednici kao i uvijek , ponajviše govora bilo o školstvu , uređenju gradske infrastrukture i pripremama za predstojeću turističku sezonu. Igor Stanišić novi je predsjednik splitskog gradskog vijeća. Na tu funkciju danas je imenovan odlukom većine gradskih vijećnika u sklopu prve točke dnevnog reda sjednice gradskog vijeća.Jedno od zanimljvijih vijećnićkih pitanja na ovoj sjednici svakako je bilo  ono HDZ-ove  Marije Čizmić .Osim školstva i udžbenika , govorilo se i gradskoj infrastrukturi, izgradnji prometnica , ali i uređenja samog grada.Također je bilo govora  i o vrlo aktualnoj temi poslijednjih mjeseci .

 

Splitski gradski vijećnici  do sada su se trudili donositi odluke u interesu svih građana, a tako će,ističu, biti i u buduće, na dobrobit svih.