Sisačka božićna priča

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: prosinac 2, 2015 |

Sisačka božićna priča bit će ispričana i ove godine. Manifestacija Božić u gradu tijekom narednih dana oživjet će centar Siska a prema najavama, uz mnoštvo programa, svatko će moći pronaći nešto za sebe, od najmlađih do nastarijih Siščana. Jer Sisak se i ove godine pridružuje sve brojnijim gradovima koji uoči Božića organiziraju niz događanja na otvorenom.

 

Božićni sajam otvara svoja vrata 15. prosinca kada će, uz zabavni program, biti i otvorenje klizališta u središtu grada. Glavni program na pozornici koja će biti postavljena u Drugoj ulici odvijat će se od 19. do 23. prosinca u sklopu kojeg će biti održana dva velika koncerta. U subotu, 19. prosinca od 20 sati nastupa grupa Vatra, a 23. prosinca Soulfingersi.

 

Uz programe na pozornici, atraktivne koncerte i klizalište u središtu grada koje će biti otvoreno od 15.prosinca do 10. siječnja, klinci će se moći družiti s Djedom Mrazom u njegovom uredu koji će biti u Daskalištu, Vilenjakova radionica će svake subote od 10 sati imati organizirane radionice i oslikavanja lica, a vozit će i Božićni vlakić. Uz klizalište će biti postavljene drvene kućice s gastro ponudom.