Seminar trenera SDŽ

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: veljača 13, 2018 |

Model rada HNS-ove Nogometne akademije te analize hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prije četiri godine i priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, bile su teme seminara za nogometne trenere koji je u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza održan u Splitu.

 

Oko 300 tinjak licenciranih trenera Splitsko-dalmatinske županije prisustvovalo je seminaru koji je održan u Splitu, a u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza Središta Split. Bio je ovaj seminar po mnogočemu poseban. Osim po iznenađujuće velikom broju nogometnih trenera, svakako ga je posebnim učinilo i izaslanstvo HNS-a koje je ovom prilikom stiglo u Split. Organizatori su svakako mogli biti zadovoljni ovim događajem ali i odazivom sportskih djelatnika.A posebnost ovog seminara bila je i u tome što je svoje predavanje održao i aktualni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije , Zlatko Dalić ,koji je govorio o analizi i pripremi hrvatske reprezentacije za SP u Rusiji.Osim izbornika Dalića , svoje predavanje i to na temu Analiza nastupa reprezentacije Hrvatske na SP-u u Brazilu 2014. održao je predsjednik Europskih trenera Fredi Fiorentini , te direktor nogometne Akademije HNS-a , Vatroslav Mihačić koji je govorio o modelu rada HNS-ove Akademije . Posebnost ovog seminara trenera bila je i u tome što su mu prisustvovali novoimenovani direktor natjecanja i infrastrukture HNS-a Marijan Kustić, glavni instruktor HNS-a Sreten Ćuk i viši savjetnik predsjednika HNS-a, Zorislav Srebrić.

 

 

Ovakva brojnost trenera ali i izaslanika HNS-a, dokaz je da se i u nogometnom savezu Splitsko-dalmatinske županije radi dobar posao i da što se nogometnog razvoja i infrastrukture tiče nikako nisu zaboravljeni niti ovi prostori.