SD županija donirala 50.000 kn Studentskom centru

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: studeni 9, 2015 |

Splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja predstavnicima splitskog Studentskog centra uručio je ček od 50.000 kuna. Novac je namijenjen daljnjem razvoju studentskog standarda. Loši uvjeti u studentskim domovima, manjak smještaja, prehrana, zdravstveno osiguranje – sve su to problemi koji studentima narušavaju standard. No, kako se problemi nagomilavaju tako se i rješavaju.

 

Studentski centar Split posjetio je splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja i nakon radnog sastanka s Upravom Centra uručio vrijednu donaciju.U vijećnici studentskog doma „dr. Franjo Tuđman“ razgovaralo se što je sve još potrebno kako bi se o poboljšao studentski standard za 230 000 splitskih studenata.

 

Povezivanje studenata i realnog sektora, po rektoru Šimunu Anđelinoviću, jedna je od najvažnijih zadaća Sveučilišta. Otvaranje fitness centra tek je jedan od projekata za poboljšanje studentskog standarda. Dobra vijest za studente kada je u pitanju njihova prehrana je da se uskoro otvaraju dva nova restorana.