San sustipanske noći 2017.

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: travanj 6, 2017 |

Sustipan će i ovoga ljeta na dvije većeri postati glazbena pozornica pod otvorenim nebom , na kojoj će Splićane i njihove goste zabavljati TBF-ovci , ali i još jedna regionalno popularni bend čije ime organizatori Sna sustipanske noći, ove glazbene poslastice koja trajeveć šestu godinu, još uvijek čuvaju u tajnosti.

 

Uz provjerenu recepturu , pod vedrim nebom, u noći punog mjeseca i uz čuvene dekice na sustipanskom travnjak,organizatori ovogodišnjeg Sna sustipanske noći, obečavaju najbolji provod do sada. Splićani će 11. srpnja uživati u koncertu TBF-a . Popularni The Beat Fleetovci ovu će pigodu iskoristiti za proslavu 20.

 

obljetnice izlaska njihovog prvog albuma „Ping pong“, ujedno prvog hrvatskoh hip hop nosača zvuka.

 

U glavama članova TBF-a još uvijek vlada kaos ideja , pa zato još uvije ne znaju točno do u detalja kako će izgledatinjihov slavljenički koncert na Sustipanu.
U proteklih 5 godina na Sustipanu su se izmjenjivali velika glazbena imena domaće, ali i regionalne glazbene scene , uz Massima , Josipu Lisac Urbana, Darka Rundeka, na binu Sna sustipanske noći penjale su se Elviru Medunjanin, Esma Ređepova Rade Šerbedžija, Vlatko stefanovski i Jinxi. Organizatori su ljestvicu tako postavili visoko, kod odabira glazbenih imena.

 

Tko će druge većeri zabavljati publiku na sustipanu organizatori još ne žele otkriti. Ime benda koji će 12 srpnja nastupiti na Sustipanu biti će javnosti poznato za sedam dan.