Sajam stipendija

Kategorija: Regija Zagreb, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Zagreb | Objavljeno: listopad 15, 2015 |

Prije 11 godina, Institut za obrazovanje, pokrenuo je Sajam stipendija i visokog obrazovanja, događaj neprofitnog karaktera na kojem su za sve zainteresirane studente i srednjoškolce,i njihove roditelje, predstavljene kvalitetne informacije o mogućnostima studiranja i financiranja istih. Više od 5 500 stipendija, predstavljanje institucija visokog obrazovanje, dovoljan su razlog za posjet ovom međunarodnom sajmu.

 

Fakultetski program i stipendije, predstavilo je i Hrvatsko vojno učilište Petar Zrinski, a njegova je posebnost upravo stipendiranje studenata tijekom cijelog školovanja, kao i brzi pronalazak posla.

 

Upravo je ovaj sajam, bio i prilika da se, uz informiranje o financiranju, studente potakne na razmišljanje i upisivanje rentabilnih fakulteta, budući da je nezaposlenost jedan od ključnih problema Hrvatske.Sajam stipendija i visokog obrazovanja,od iznimne je važnosti za hrvatsku akademsku zajednicu i društvo u cjelini te je u 11 godina svojeg postojanja postao jedan od najvažnijih događaja u visokom obrazovanju u Južnoj i Jugoistočnoj Europi.