Rukomet Hrvatska – Crna Gora

Kategorija: Sport | Objavljeno: siječanj 6, 2018 |

U Splitu je sve u znaku rukometa. Za tjedan dana započinje Europsko rukometno prvenstvo, kojeg u splitskoj Spaladium areni utakmicom otvaraju naša i repezentacija Srbije. Uoči službenog početka natjecanja sinoć je odigrana prijateljska, humanitarna utakmica između Hrvatske i Crne Gore. Kauboji su odradili i posljednju provjeru prije početka Europskog prvenstva. U puno splitskoj Spaladium areni savladali su kvalitetnu momčad Crne Gore rezultatom 25:22.

 

Utakmica između Hrvatske i Crne Gore bila je humanitarnog karaktera, a sva sredstva su namijenjena Klinici za dječju kirurgiju KBC-a Split. Prije svega ovaj susret bio je zadnja prilika za uštimavanje kauboja , a izbornik Červar zasigurno je vidio na čemu još valja poraditi. Izbornik Červar za dvoboj s Crnogorcima koristio je usluge gotovo svih prijavljenih igrača , u sastavu jedino nisu bili Buntić i Stevanović . Sada Červar mora objaviti konačan popis za glavni turnir. Izbor neće biti lak , jer se treba zahvaliti šestorici , ali izbornik zna po kojem kriteriju bira i nema sumnje u njegov izbor. Otkrio je i koji je to ključ uspjeha na ovom prvenstvu.
Što se splitske publike tiče , ona je jučer bila na vrhunskoj razini i nema sumnje kako će biti dodatan igrač Kaubojima u susretima koji dolaze, odnosno u pohodu na ono najsjajnije odličje.

 

A nedostataka ne bi trebalo biti za šest dana, kada Hrvatska susretom protiv Srbije s početkom u 20 sati i 30 minuta započinje svoj pohod na vrh rukometne Europe.

 

VEZANI ČLANCI