Radio Kampus

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: veljača 13, 2018 |

Radio Kampus kojeg  vode mladi ljudi isključivo volonterski, već pune 3 godine emitira zabavu, informativu i dobru glazbu putem etera, a njihov program namjenjen je studentima i mladima.

 

Ono što ovaj studentski radio čini posebnim je da na njegovim frekvencijama nećete čuti komercijalnu glazbu.A njihov đir između ostalog  je i glazba 80-tih.Radio Kampus dio svog programa posvetio je i ljubiteljima filmova čiji je urednik student  Ivan Krolo. Radio je pokrenut kao projekt  udruge Studenti za studente Split, s namjerom da omogući mladima stjecanje znanja,kompetencija i iskustva u svim segmentima medijske i radijske djelatnosti. Jedan od ciljeva ovog studenskog radija je potaknuti odgovorne da se novinarski fakultet otvori i u Splitu. Na radio Kampusu trenutno volontira 30-tak studenata, no njihova vrata otvorena su svima uz ove kriterije. Studenti aktivirajte se nek se čuje vaš glas jer tu je Radio Kampus za vas.