Promovirani doktori Dentalne medicine Sveučilišta u Splitu

Kategorija: Regija Split, Vijesti, VIJESTI, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije Split | Objavljeno: veljača 12, 2018 |

Sa splitskog sveučilišta upravo je s diplomama u ruci izašlo 25-oro novih doktora dentalne medicine. Evo djelića ozračja s njihove promocije na splitskom Medicinskom fakultetu.U velikom amfiteatru splitskog  Medicinskog fakulteta, u posebno svečanom tonu, kako to i priliči, održana je promocija pete generacije diplomiranih studenata studija Dentalne medicine splitskog Sveučilišta.

 

Njih čak 25-ero dobilo je ovu traženu diplomu  i tako steklo zvanje doktora dentalne medicine.Diplome su novopečenim doktorima  dodijelili  dekan Medicinskog fakulteta Zoran Đogaš, te prodekanica za studij Dentalne medicine , Renata Pecotić.  Dekan Đogaš je naglasio kako su svi promovirani u svoje diplome utkali veliki trud i odricanja te im je poželio sreću u  budućem zanimanju i ostvarenju snova. Posebnost studija Dentalne medicine je upravo ta što diploma na njemu jamči gotovo siguran posao.Promoviranim studentima u ime splitskog Sveučilišta čestitao je i rektor, Šimun Anđelinović, istaknuvši  kako ga izuzetno vesele mladi ljudi koji završavaju ovaj zahtjevan studij , a koji će ,kako je s velikim nadanjem istaknuo, ostati raditi u svome gradu i domovini, te doprinositi splitskom Sveučilištu i u budućnosti.

 

Inače , ovo je već peta generacija studenata na splitskom Sveučilištu  koja završava studij Dentalne medicine  , te se upravo iz tog razloga ,ali i lakšeg zapošljavanja u struci ovaj studij pokazao kao pun pogodak.